Újabb győzelmet aratott a RÖPKE csapata

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Vasárnap délután a salgótarjáni SBTC otthonába látogatott el a HÉP-RÖPKE SE, ahol magabiztos 0:3-as szett arányú győzelmet aratott.

A bajnokság hetedik fordulójában ezzel a győzelemmel megtartotta az ötödik helyét a hírös városi gárda, míg az SBTC csapata továbbra is az utolsó előtti kilencedik helyet foglalja el a tabellán. A mérkőzés játszmái gyorsan lezajlottak, szettenként elegendő volt a RÖPKE-nek a 17-18 perc, hogy győzelmet arasson. Egyedül a harmadik szett bizonyult nehezebbnek a kecskeméti lányok számára, ebben a játszmában 10:10-es állásig fej-fej mellett haladt a két csapat, ezt követően azonban elhúztak a vendégek.

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE másodedzőjének a nyilatkozata a mérkőzést követően:

Ez egy kötelező győzelem volt számunkra, így is álltunk a mérkőzéshez. Ennek ellenére idegenben mindig nehezebb feladat. Nem alakultak ki hosszú labdamenetek, a csapat jól koncentrált így rövid idő alatt sikerült győzelmet aratnunk. Látszott az ellenfélen, hogy idén először állt fel csapat szintjén és a tudás különbség is megmutatkozott. Gratulálok a lányoknak és gratulálok az ellenfélnek is nagyon lelkesen voltak az egész mérkőzésen.

„A hosszú utazás sem törte meg az akaratunkat, igazi csapatként álltunk fel a pályára és együtt küzdöttünk. Magabiztos nyitásokkal és támadásokkal sikerült megnyernünk az összecsapást. Az első két szettben könnyű győzelmet arattunk, a harmadik játszma elején kicsit pontatlanok voltunk, de ezen túllendülve végül ezt a szettet is győzelemmel zártuk. Ugyanezzel a lendülettel, akarattal és alázattal fogadjuk jövő hétvégén a Vasas csapatát.” – nyilatkozta Barabás Franciska a HÉP-RÖPKE SE játékosa.

Szett eredmények: 13:25; 9:25; 12:25.

A HÉP-RÖPKE SE következő mérkőzését hazai pályán játssza 2020. november 15-én vasárnap 18 órakor. A hírös városi lányok ekkor a Vasas SC csapatával mérik össze erejüket.

Fotó: Média Neked – Réti Attila

További cikkeink

Többfunkciójú vízleeresztő műtárgy Tasson

A Ráckevei (Soroksári)-Duna (RSD) mennyiségi és minőségi problémáinak a megoldására kidolgozásra került a Duna-ág teljes rendszerének rekonstrukcióját célzó „Ráckevei (Soroksári) Duna-ág és

Hetente ülésezik a kunszentmiklósi operatív törzs

Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete a veszélyhelyzet kihirdetése után, 2020. március 14-én létrehozta a Kunszentmiklós Város Operatív Törzset. A helyi operatív törzs tagjai