Töretlenül fejlődik Szalkszentmárton sportegyesülete

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Idén lett négy éves a Szalkszentmárton Sportegyesület, mely az évek alatt rengeteget fejlődött és továbbra is pozitív tendenciát mutat.

Megalakult a felnőtt csapat, mely minden ellenfél számára fejtörést okoz. Az elmúlt szezonokban bebizonyította, hogy ezzel a gárdával számolni kell. A 2020/2021-es szezon a vártnál gyengébben kezdődött a Szalkszentmárton számára, azonban a csapat mind a 25 játékosa eltökélt és csak tovább erősíti őket a lelkes szurkolótáboruk.  

Az utánpótlás csapat minden évben szerepel a Bozsik Programban, melyen 43 gyerekkel foglalkozik az egyesület több korosztályban, e csapatokat sok kislány is nagy lelkesedéssel erősíti. A 2020/2021-es szezonban az U14-es utánpótlás először nevezett be a Közép csoport bajnokságába, mely új kihívást jelent az egyesület számára. Az őszi idény alatt a hangsúly a felkészülésre, a csapatépítésre és a tapasztalatszerzésre fog helyeződni. E mellett az Öregfiúk csapatáról sem szabad megfeledkezni, hiszen a 22 játékos nagy szorgalommal edz heti rendszerességgel és a mérkőzéseiken rendre hely állnak.

szalkszentmártoni öregfiúk

Az egyesület sporttelepén 2018-ban átadásra került a focipálya, ezek mellett, pedig mára már teljesen elkészült az egyesület nagy- és kispályája is egyaránt. A nagypályán edzés szintű világítás található, ezért az őszi időszakban kiváló helyszínként szolgál az edzésekre. Helyi szurkolók adományaiból egy digitális eredményjelző is beüzemelésre került, ezek mellett pedig két nyertes TAO pályázatnak hála újabb mezgarnitúrákkal, kapukkal, labdákkal bővült az egyesület készlete.

A jövőben egy fűkaszával és egy fűnyíró traktorral bővül a géppark, valamint egy műfüves pálya létrehozása is szerepel az egyesület tervei között, melyet TAO pályázat útján szeretnének létrehozni. A fejlesztésekből látszik, hogy Szalkszentmárton Sportegyesület igyekszik minél jobb körülményeket biztosítani a sportolók és sportszerető lakosok számára.

További cikkeink

Többfunkciójú vízleeresztő műtárgy Tasson

A Ráckevei (Soroksári)-Duna (RSD) mennyiségi és minőségi problémáinak a megoldására kidolgozásra került a Duna-ág teljes rendszerének rekonstrukcióját célzó „Ráckevei (Soroksári) Duna-ág és

Hetente ülésezik a kunszentmiklósi operatív törzs

Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete a veszélyhelyzet kihirdetése után, 2020. március 14-én létrehozta a Kunszentmiklós Város Operatív Törzset. A helyi operatív törzs tagjai