A válófélben lévő feleségére késsel támadó férfi letartóztatását indítványozza az ügyészség

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Kecskeméti Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete és zaklatás miatt letartóztatását indítványozza annak a férfinak, aki vasárnap este Kecskeméten egy bevásárlóközpont parkolójában az autójából kiszállni készülő, válófélben lévő feleségére egy zacskóba csomagolt késsel rátámadt és a kezén megsebesítette.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 8-án délután egy kecskeméti bevásárlóközpont parkolójában odalépett az autójából kiszállni készülő, válófélben lévő feleségéhez és egy nylonba csomagolt 14 cm pengehosszúságú késsel rátámadt. A hirtelen támadás miatt az asszony védekezésképpen mindkét kezét felemelte, ezért a szúrás a jobb kezének tenyerét érte. A férfi a sértettet még távozásakor is a megölésével fenyegette.

A kecskeméti rendőrök a férfit őrizetbe vették és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és a zaklatás súlyosabban minősülő bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Az ügyészség szerint a gyanúsított letartóztatása azért indokolt, mert tartani kell attól, hogy szabadlábra kerülése esetén a bizonyítást az eljárás jogellenes befolyásolásával megnehezítené. Emellett a bűnismétlés veszélye is indokolja a letartóztatás elrendelését, mivel a terhére rótt bűncselekményt próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el.

Kecskemét, 2020. november 11. napján

Dr. Gyugyi Csilla mb. főügyész

További cikkeink

Rekordot döntött a kukoricatermés

Az idei év kihívásai ellenére a szántóföldi növénytermesztés eredményei kifejezetten kedvezően alakultak, a 2020-as kukoricahozam pedig történelmi rekord – közölte Feldman Zsolt,

Elhunyt Balázs Fecó

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző – közölte pénteken az MTI-vel a