Koronavírus – tájékoztató

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Facebook oldalán tette közzé, hogy milyen rendelkezést hozott a szájat eltakaró maszk használatáról Kecskeméten.

Az alábbi közleményt jelentette meg:

Koronavírus – Tájékoztató

Tisztelt Kecskemétiek!

A kormányrendeletben megfogalmazott felhatalmazás jogosultságával élve, holnaptól kötelezővé teszem az orrot és szájat eltakaró maszk szabályos használatát Kecskemét összes közterületén és a nyilvános helyeken. Polgármesteri rendeletben még a mai nap részletesen tájékoztatom Önöket.

Jómagam se szeretem hosszú ideig viselni a maszkot. Néha úgy érzem megfulladok tőle, de mások védelme érdekében meg kell tennem és el kell viselnem.

Kérem a kecskemétieket mindannyiunk érdekében a szabályok betartására, mert a vírus terjedését csak közösen tudjuk megakadályozni.

Forrás: https://www.facebook.com/szemereyne.klaudia

További cikkeink

Rekordot döntött a kukoricatermés

Az idei év kihívásai ellenére a szántóföldi növénytermesztés eredményei kifejezetten kedvezően alakultak, a 2020-as kukoricahozam pedig történelmi rekord – közölte Feldman Zsolt,

Elhunyt Balázs Fecó

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző – közölte pénteken az MTI-vel a