Koronavírus – tájékoztató

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Facebook oldalán tette közzé, hogy milyen rendelkezést hozott a szájat eltakaró maszk használatáról Kecskeméten.

Az alábbi közleményt jelentette meg:

Koronavírus – Tájékoztató

Tisztelt Kecskemétiek!

A kormányrendeletben megfogalmazott felhatalmazás jogosultságával élve, holnaptól kötelezővé teszem az orrot és szájat eltakaró maszk szabályos használatát Kecskemét összes közterületén és a nyilvános helyeken. Polgármesteri rendeletben még a mai nap részletesen tájékoztatom Önöket.

Jómagam se szeretem hosszú ideig viselni a maszkot. Néha úgy érzem megfulladok tőle, de mások védelme érdekében meg kell tennem és el kell viselnem.

Kérem a kecskemétieket mindannyiunk érdekében a szabályok betartására, mert a vírus terjedését csak közösen tudjuk megakadályozni.

Forrás: https://www.facebook.com/szemereyne.klaudia

További cikkeink

Többfunkciójú vízleeresztő műtárgy Tasson

A Ráckevei (Soroksári)-Duna (RSD) mennyiségi és minőségi problémáinak a megoldására kidolgozásra került a Duna-ág teljes rendszerének rekonstrukcióját célzó „Ráckevei (Soroksári) Duna-ág és

Hetente ülésezik a kunszentmiklósi operatív törzs

Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete a veszélyhelyzet kihirdetése után, 2020. március 14-én létrehozta a Kunszentmiklós Város Operatív Törzset. A helyi operatív törzs tagjai