Városszépítő egyesület alakult Lajosmizsén

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Októberben alakult meg a Lajosmizsei Városszépítő Egyesület, melynek tagjai számos tervvel készülnek a 2021. évre, városuk további fejlődése érdekében.

-Tudtuk, hogy a baráti társaságunknak hivatalos formát kell biztosítani annak érdekében, hogy céljainkat meg tudjuk valósítani, így 2020. októberében megalakult az Egyesületünk. Célunk többek között Lajosmizse város környezet- és természetvédelme, a település fejlesztése és vonzerejének erősítése, rendezettebb, szebb városkép kialakítása – mondta Borbély Ella, az egyesület elnöke

Az egyesület tagjai korábban, mint baráti társaság 2019. októberében elhatározták, hogy a Lajosmizse Ceglédi út végén levő kőrforgót évelő növényekkel ültetik be, megörvendeztetve ezzel a Lajosmizsén lakókat és a városukba látogatókat. A költségeket magunk állták, ezen kívül sok felajánlás is érkezett. Ez a projekt annyira jól sikerült, hogy távolabbi célokat tűztek ki.

Az egyesület terveik között szerepel ismeretterjesztő, sport és szabadidős programok szervezése, valamint az ifjúság segítése.

További cikkeink

Újra kötelező az általános maszkviselés Kecskeméten

Korábban már beszámoltunk róla, hogy szigorodhat a maszkhasználat Kecskeméten. Polgármesteri közlemény az intézkedésről: Az elmúlt 48 óra járványügyi tendenciájának tükrében kénytelen vagyok