SZÜNETEL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS KUNSZENTMIKLÓSON

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre a Kunszentmiklósi Polgármesteri Hivatal 2020. november 12-től határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyfélfogadást. Az ügyek intézésére postai úton, elektronikusan (e-mail, hivatali kapu) vagy telefonon van lehetőség.

A hivatal levelezési címét, az osztályok és ügyintézők elektronikus levélcímeit, valamint telefonszámaikat a város honlapján, a https://kunszentmiklos.hu címen találják meg a polgárok. Központi elérhetőség: kunszent@t-online.hu.

Amennyiben az ügyek intézése csak személyesen lehetséges, telefonon történő előzetes időpont egyeztetés alapján, a hivatal munkatársai készséggel állnak rendelkezésre.

Tekintettel a kialakult járványügy helyzetre, a település piacán, a veszélyhelyzetről szóló 478/2020. (XI.3.) Kormányrendelet szerinti az orrot és szájat eltakaró maszk használata        és a 1,5 méter védőtávolság betartása kötelező!

Felmerülő problémák esetén, illetve ügyintézéssel kapcsolatban a lakosság a település Önkormányzatát a +36-76/551-010 számon érheti el.

Néhány központi szám:

Lesi Árpád polgármester

titkárság tel: 76/551-013

e-mail: polgarmester@kunszentmiklos.hu

dr. Sipeki Gerda jegyző

titkárság tel: 76/551-012

E-mail: jegyzo@kunszentmiklos.hu

Hatósági csoportvezető

tel: 76/551-065

e-mail: igazgatas@kunszentmiklos.hu

Városüzemeltetés tel: 76/551-061

Hulladékszállítással kapcsolatos ügyintézés: tel:76/551-015

Víziközmű ügyintézés: e-mail: vkozmu@gmail.com

További cikkeink

Rekordot döntött a kukoricatermés

Az idei év kihívásai ellenére a szántóföldi növénytermesztés eredményei kifejezetten kedvezően alakultak, a 2020-as kukoricahozam pedig történelmi rekord – közölte Feldman Zsolt,