Zárt kapuk mögött fogadja a RÖPKE a Vasas csapatát

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az NBII-es női röplabda bajnokság nyolcadik fordulójában méri össze erejét a két csapat, zárt kapuk mögött vasárnap 18 órakor a Kocsis Pál Szakközépiskola sportcsarnokában.

A HÉP-RÖPKE SE gárdája jelenleg az ötödik helyet foglalja el négy győzelemmel és két vereséggel. A Vasas SC csapata a második helyezett hat győzelemmel és mindössze egy vereséggel. Komoly megmérettetés vár, mind hírös városi, mind pedig pesti csapatra.

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE másodedzője ekképpen vélekedik a csapata előtt álló mérkőzésről:

A Vasas-nak ez egy U19-es csapatáról beszélünk, akik komoly kihívást jelentenek számunkra. Úgy gondolom, hogy mi viszont egy rutinosabb, tapasztaltabb csapat vagyunk, ami döntő tényező lehet. Jó nyitásokkal, hosszú labdamenetekkel hibára kényszeríthetjük a Vasas-t. Bízom benne, hogy hazai pályán jó eredménnyel tudunk zárni.

Kép: Média Neked, Réti Attila

További cikkeink

Várja a vásárlóit a Kocsis Pál iskola standja

Elkészült a Kocsis Pál Szakközépiskola standja a kecskeméti piac csarnokban. Ünnepi díszben és hangulatban várja régi és új vásárlóit.A kínálata többek között

Útnak indul a Mikulás Kecskeméten

Holnap, azaz december elsejétől bölcsődékhez, óvodákhoz látogat el a Mikulás. Holnaptól egy héten keresztül látogatja az Alföldi Mikulás Kecskemét önkormányzati és egyházi