Értékes döntetlen a Szerbek ellen

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az öt mérkőzés óta veretlen magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában a labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában.

Az eltiltások és sérülések miatt egy alaposan újra gondolt magyar csapat lépett pályára, mely az első félidőben remekül játszott. Bár a szerbek szerezték meg a vezetést, a csapat nem omlott össze és több helyzetet is kidolgoztunk. Kalmár Zsoltnak egy szép támadásból sikerült is kiegyenlítenie. A második 45 percben inkább a szerbek voltak fölényben, de ebben a játékrészben is megvoltak a helyzeteink, akár a győzelmet is megszerezhettük volna kis szerencsével.

Ezzel a döntetlennel a magyar válogatott pontszámban beérte a 3-as csoport élén álló orosz csapatot, szerdán pedig a török válogatottal játszik a Puskás Arénában. A magyar válogatott megnyerheti a csoportját, ha a záró körben több pontot szerez Törökország ellen, mint Oroszország Szerbiában!

NEMZETEK LIGÁJA
B-LIGA
3. CSOPORT, 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG–SZERBIA 1–1 (1–1)

Budapest, Puskás Aréna, zárt kapuk mögött. V: Nyberg (svéd)
Magyarország: Dibusz – Botka, Lang, Kecskés – Bese (Gyurcsó, 78.), Nagy Á., Sigér (Nego, 58.), Holender (Hangya, 68.) – Kalmár, Szoboszlai (Schäfer, 78.) – Nikolics (Könyves, 58.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi (a pozitív koronavírustesztet produkáló kapitányt ezúttal Gera Zoltán helyettesítette a kispadon)
Szerbia: Dmitrovics – Milenkovics, Szpajics, Gudelj – Radonjics (Vlahovics, 79.), Lazovics (Gacsinovics, 58.), Lukics, Ne. Makszimovics (Grujics, 62.), Risztics (Mladenovics, 62.) – Jovics, Tadics (Sz. Milinkovics-Szavics, 79.). Szövetségi kapitány: Alekszandar Jankovics (az eltiltott Ljubisa Tumbakovicsot helyettesítette)
Gólszerző: Kalmár (39.), ill. Radonjics (17.)

Kép: MLSZ Facebook

További cikkeink

Újra kötelező az általános maszkviselés Kecskeméten

Korábban már beszámoltunk róla, hogy szigorodhat a maszkhasználat Kecskeméten. Polgármesteri közlemény az intézkedésről: Az elmúlt 48 óra járványügyi tendenciájának tükrében kénytelen vagyok