Futsal Beharangozó

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Veszprémbe látogat az SG Kecskemét Futsal.

A pénteki kupamérkőzés után újabb komoly erőfelmérő vár a kecskeméti NBI-es futsalcsapatra, ezúttal a bajnokságban kell bizonyítaniuk a Veszprém otthonában.

A két együttes a bajnokság első fordulójában találkozott utoljára, akkor a veszprémi alakulat örülhetett győzelemnek.

A hétfőn, 18:30-kor kezdődő összecsapás is nehéznek ígérkezik, ám ha a csapatszellem a helyén lesz, akkor lehet keresnivalója a hírös városiaknak az éllovasok közé tartozó Veszprém ellen is.

– A regeneráción volt a hangsúly a kupameccset követően, igyekszünk minél frissebbek lenni hétfőn a Veszprém otthonában – kezdte Koós Károly vezetőedző. – Kiválóan felkészített együtteshez utazunk, már volt szerencsénk összecsapni velük, ismerjük a kvalitásaikat. A sérültjeink továbbra sem tudnak visszatérni, így hét mezőnyjátékossal és két kapussal vágunk neki a túrának. A pénteki Berettyó elleni meccsen is látszott, hogy erős egyéniségek alkotják együttesünket, akikben ég a győzelmi vágy. Ha most igazi csapatként küzdünk egymásért, akkor akár meglepetést is okozhatunk, de ehhez a legjobb formánkat kell mutatnunk.

Balaton Bútor FC Veszprém – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI 10. forduló
2020.11.16., 18:30
Március 15 sportcsarnok, Veszprém

Forrás: http://scoregoal.hu/veszprembe-latogat-az-sg-kecskemet-futsal/

További cikkeink

Újra kötelező az általános maszkviselés Kecskeméten

Korábban már beszámoltunk róla, hogy szigorodhat a maszkhasználat Kecskeméten. Polgármesteri közlemény az intézkedésről: Az elmúlt 48 óra járványügyi tendenciájának tükrében kénytelen vagyok