Hatalmasat küzdött a RÖPKE a Vasas ellen

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Végig rendkívül kiélezett meccset játszott a hírös városi csapat a Vasas SC-vel szemben, ám végül a vendégek javára billent a mérleg és 2:3-as arányban győzelmet arattak.

Az első szettet a Vasas jobban kezdte melynek meg is lett az eredménye 16:25-ös arányban nyerte a játszmát. Ezt követően erőt merített Kása Róbert csapata és 25:21-re megnyerte a második szettet. Rendkívül hosszú labdamenetek árán a vendégek magukhoz ragadták a győzelmet és hozták a harmadik játszmát 18:25-re. A RÖPKE, azonban hajthatatlan volt és újabb hosszú szett után 2:2-re hozta vissza meccset. Jött a finálé, melyen már mindkét csapat fáradt volt, a végső játszmában a Vasas 11:15 arányos győzelemmel lezárta a mérkőzést.

Kása Róbert a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének nyilatkozata:  

Mivel a héten nem volt edzésünk mondtam is a lányoknak, hogy az első szett volt a heti edzés adagunk. A lányok előtt le a kalappal csak pozitívumot lehet elmondani a mai teljesítményükről. Látszik, hogy mentálisan mennyire erős is a csapat, hiszen minden vesztett játszma után nyertünk egyet. Az ötödik játszmában is fej-fej mellett haladtunk a Vasassal, a végére sajnos már elfogyott a puskapor.

„Nagyon fordulatos játékot láthattunk, hatalmas küzdelem zajlott a pályán. A Kecskemét a második szettől kezdve abszolút játékban volt. A tabellát elnézve készültünk arra, hogy ez nem egy sima mérkőzés lesz számunkra.” – értékelte a mérkőzést Soós Gábor Attila a Vasas SC vezetőedzője.  

Kenderes Dóra a HÉP-RÖPKE SE játékosa ekképpen nyilatkozott a mérkőzésről:  

Nagyon örülök, hogy ennyire jó meccset sikerült játszani a Vasassal. Azt gondolom, hogy ők mindig is egy kemény ellenfél. Tavaly is egy csoportban játszottunk velük, szóval számítottunk rá, hogy ez egy igazán jó mérkőzés lesz. Mindenki akarta ezt a meccset, nyerni akartunk, de ez látszott is a csapaton.

Szett eredmények: 16:25; 25:21; 18:25; 25:19; 11:15.

A HÉP-RÖPKE SE a következő mérkőzését hazai pályán játssza 2020. november 21.-én szombaton 16:00 órakor a KISTEXT csapata ellen. Ezt követően nem pihen a RÖPKE, hiszen másnap Debrecenbe látogat DSZC-Eötvös DSE otthonába, a mérkőzés 15:00 órakor veszi kezdetét.

Fotó: Média Neked, Réti Attila

További cikkeink

Újra kötelező az általános maszkviselés Kecskeméten

Korábban már beszámoltunk róla, hogy szigorodhat a maszkhasználat Kecskeméten. Polgármesteri közlemény az intézkedésről: Az elmúlt 48 óra járványügyi tendenciájának tükrében kénytelen vagyok