Ingyenes internet: segítünk hogyan

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A szolgáltatóknál kell igényelni a digitális oktatásban részt vevő diákoknak és tanároknak járó 30 napos ingyenes internet-szolgáltatást – közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos nemzeti konzultáció eredménye alapján a kormány ingyenessé tette az internetet a digitális oktatásban részt vevő tanulóknak és diákoknak.

A 30 napos kedvezményt , amely a fennálló és újonnan kötött szerződésekre is érvényes a szolgáltató a decemberi számlán írja jóvá. A kedvezményt egyetlen tartózkodási helyen lehet igénybe venni.

Telekomnál való igénylés:

https://www.telekom.hu/lakossagi/segitunk/havidijmentesseg

Vodafone/UPC:

Külön még nem írt részletes tájékoztatást a telekommunikációs cég az igénylés módjáról, azonban mára (november 16.) várható a honlapjuk közleménye alapján, amint elérhető lesz cikkünket frissítjük.

A többi szolgáltató honlapján erre vonatkozó információt egyelőre nem értünk el.

Szent Királyi Alexandra hozzátette: a kormány a járvány terjedésének fékezéséért meghosszabbította a november 4-e után lejárt okmányok érvényességét, a gazdaság működésének fenntartásáért, a munkahelyek megőrzéséért pedig a többi közt adó- és járulékkedvezményeket, bértámogatási programokat vezetett be.

További cikkeink

Milák Kristóf olimpiai bajnok 200 méter pillangón

A világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján. A szám másik magyar indulója,