Olvasásra fel! Ablakon keresztül kölcsönözhetőek a könyvek Kecskeméten

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A könyvtár sajtóközleménye alapján november 13-ától útnak indult a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár Ablak-Kölcsönzés szolgáltatása.

A részvételt igénylő programok természetesen elmaradnak a könyvtárban. Dokumentumok meghosszabbítására telefonon és e-mailen keresztül van lehetősége az olvasóknak.

2020. november 13-ától keddtől-szombatig 9-17 óra között vehető igénybe az Ablak-Kölcsönzés szolgáltatása, melyet az utcáról lehet megközelíteni. A könyvtár többek között visszaveszi a korábban kölcsönzött dokumentumokat, új tagság létesíthető, illetve meghosszabbítható a lejárt tagság is, valamint a Fiókkönyvtárból kikölcsönzött dokumentumokat is vissza vihetőek.

Kölcsönzési igények leadása a következő módon történhet:

  • Telefonon: 76/500-563 nyitvatartási időben (keddtől-szombatig 9-17 óra)
  • E-mail: info@kjmk.hu
  • Web: bacstudastar.hu/Igenyles

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Ramháb Mária megyei könyvtárigazgató

Kép: hiros.hu

További cikkeink

Többfunkciójú vízleeresztő műtárgy Tasson

A Ráckevei (Soroksári)-Duna (RSD) mennyiségi és minőségi problémáinak a megoldására kidolgozásra került a Duna-ág teljes rendszerének rekonstrukcióját célzó „Ráckevei (Soroksári) Duna-ág és

Hetente ülésezik a kunszentmiklósi operatív törzs

Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete a veszélyhelyzet kihirdetése után, 2020. március 14-én létrehozta a Kunszentmiklós Város Operatív Törzset. A helyi operatív törzs tagjai