Olvasásra fel! Ablakon keresztül kölcsönözhetőek a könyvek Kecskeméten

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A könyvtár sajtóközleménye alapján november 13-ától útnak indult a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár Ablak-Kölcsönzés szolgáltatása.

A részvételt igénylő programok természetesen elmaradnak a könyvtárban. Dokumentumok meghosszabbítására telefonon és e-mailen keresztül van lehetősége az olvasóknak.

2020. november 13-ától keddtől-szombatig 9-17 óra között vehető igénybe az Ablak-Kölcsönzés szolgáltatása, melyet az utcáról lehet megközelíteni. A könyvtár többek között visszaveszi a korábban kölcsönzött dokumentumokat, új tagság létesíthető, illetve meghosszabbítható a lejárt tagság is, valamint a Fiókkönyvtárból kikölcsönzött dokumentumokat is vissza vihetőek.

Kölcsönzési igények leadása a következő módon történhet:

  • Telefonon: 76/500-563 nyitvatartási időben (keddtől-szombatig 9-17 óra)
  • E-mail: info@kjmk.hu
  • Web: bacstudastar.hu/Igenyles

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Ramháb Mária megyei könyvtárigazgató

Kép: hiros.hu

További cikkeink

Rekordot döntött a kukoricatermés

Az idei év kihívásai ellenére a szántóföldi növénytermesztés eredményei kifejezetten kedvezően alakultak, a 2020-as kukoricahozam pedig történelmi rekord – közölte Feldman Zsolt,

Elhunyt Balázs Fecó

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző – közölte pénteken az MTI-vel a