Egyre több mérkőzés marad el Bács-Kiskun megyében

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az MLSZ Bács-Kiskun megyei igazgatósága nyilatkozatában arról tájékoztatott, hogy az MLSZ elnöksége – a csapatok kérését is figyelembe véve – a bajnokságok folytatásáról döntött, egyidejűleg a halasztások engedélyezésével megadta a választás lehetőségét, tehát az alacsonyabb osztályokban maguk dönthetik el a csapatok, hogy játszanak vagy későbbre halasztják mérkőzésüket. Az egyesületek részletes intézkedési tervet kaptak a szövetségtől az egészségvédelmi feladatokról.

Az elmúlt hétvégén a szituáció alapos mérlegelését követően egyre több klub jelezte, hogy szeretne élni azzal a lehetőséggel, hogy tavaszra halasztja a mérkőzéseit. Végül a megyei első osztályban a hétvégén esedékes mind a hét, a megye kettő Északi csoportjában kiírt mind a hat mérkőzés elmaradt.

A megye háromban is felborult a rend és egyre több mérkőzést mondtak le ebben a ligában is a csapatok, míg a jelenlegi állás szerint tizenkét olyan gárda maradt, amely élni kíván azzal a lehetőséggel, hogy ha nézők nélkül is, de lejátssza a bajnokiját a hétvégén.

Forrás: baon.hu

További cikkeink

Többfunkciójú vízleeresztő műtárgy Tasson

A Ráckevei (Soroksári)-Duna (RSD) mennyiségi és minőségi problémáinak a megoldására kidolgozásra került a Duna-ág teljes rendszerének rekonstrukcióját célzó „Ráckevei (Soroksári) Duna-ág és

Hetente ülésezik a kunszentmiklósi operatív törzs

Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete a veszélyhelyzet kihirdetése után, 2020. március 14-én létrehozta a Kunszentmiklós Város Operatív Törzset. A helyi operatív törzs tagjai