Egyre több mérkőzés marad el Bács-Kiskun megyében

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az MLSZ Bács-Kiskun megyei igazgatósága nyilatkozatában arról tájékoztatott, hogy az MLSZ elnöksége – a csapatok kérését is figyelembe véve – a bajnokságok folytatásáról döntött, egyidejűleg a halasztások engedélyezésével megadta a választás lehetőségét, tehát az alacsonyabb osztályokban maguk dönthetik el a csapatok, hogy játszanak vagy későbbre halasztják mérkőzésüket. Az egyesületek részletes intézkedési tervet kaptak a szövetségtől az egészségvédelmi feladatokról.

Az elmúlt hétvégén a szituáció alapos mérlegelését követően egyre több klub jelezte, hogy szeretne élni azzal a lehetőséggel, hogy tavaszra halasztja a mérkőzéseit. Végül a megyei első osztályban a hétvégén esedékes mind a hét, a megye kettő Északi csoportjában kiírt mind a hat mérkőzés elmaradt.

A megye háromban is felborult a rend és egyre több mérkőzést mondtak le ebben a ligában is a csapatok, míg a jelenlegi állás szerint tizenkét olyan gárda maradt, amely élni kíván azzal a lehetőséggel, hogy ha nézők nélkül is, de lejátssza a bajnokiját a hétvégén.

Forrás: baon.hu

További cikkeink

Rekordot döntött a kukoricatermés

Az idei év kihívásai ellenére a szántóföldi növénytermesztés eredményei kifejezetten kedvezően alakultak, a 2020-as kukoricahozam pedig történelmi rekord – közölte Feldman Zsolt,

Elhunyt Balázs Fecó

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző – közölte pénteken az MTI-vel a