Megújult a kunszentmiklósi egészségügyi központ

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Ünnepélyes keretek között adták át november 2-án a megújult kunszentmiklósi egészségügyi központot. A beruházás jelentőségét Forgóné Török Judit, az egészségügyi központ vezetője, Lesi Árpád polgármester, dr. Mák Kornél, a megyei közgyűlés alelnöke, és dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője méltatta.

dr. Mák Kornél, Forgóné Török Judit, Lesi Árpád, dr. Salacz László

A kunszentmiklósi egészségügyi központ felújítása a nyár elején kezdődött és októberre fejeződött be. A beruházás költségeit a megyei Település- és Területfejlesztési Operatív Program pályázatán elnyert nyolcvanmillió forintból finanszírozta a város önkormányzata.

A projekt keretében megvalósult az épületen belüli burkolatok cseréje, felújítása, az elektromos- és a gépészeti rendszer részleges rekonstrukciója. Hőszigetelést kapott a homlokzat, újra cserélték az elöregedett nyílászárókat. A beruházás részét képezte a kazánok cseréje, és a belső autóparkoló rendbetétele is.

A fogászat új berendezésekhez jutott, illetve sikerült bútorokat is vásárolni. Tervben van a játszósarkok kialakítása, valamint az épület előtti parkoló megújítása. A beruházásnak köszönhetően a jövőben lényegesen lecsökkennek a rezsiköltségek, ami leginkább a fűtésszámlákon lesz mérhető.

A szervezőmunkának köszönhetően a betegek érdeke nem sérült, az egészségügyi ellátás a beruházás ideje alatt is biztosított volt.

Forrás: https://www.baon.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/megujult-a-kunszentmiklosi-egeszsegugyi-kozpont-3354217/

További cikkeink

Várja a vásárlóit a Kocsis Pál iskola standja

Elkészült a Kocsis Pál Szakközépiskola standja a kecskeméti piac csarnokban. Ünnepi díszben és hangulatban várja régi és új vásárlóit.A kínálata többek között

Útnak indul a Mikulás Kecskeméten

Holnap, azaz december elsejétől bölcsődékhez, óvodákhoz látogat el a Mikulás. Holnaptól egy héten keresztül látogatja az Alföldi Mikulás Kecskemét önkormányzati és egyházi