BŐVÜL A CSATLAKOZÓÜZEM KUNSZENTMIKLÓSON

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A megnövekedett termelés miatt a jelenlegi raktár szűkösnek bizonyult, a termelésre használható területek pedig elérték a teljes kihasználtságot, ezért döntöttek úgy, hogy idén a jelenlegi 1024 m2 –es csarnok mellé egy közel 600 m2-es raktárcsarnokot építenek, mely háromszor nagyobb, mint a jelenlegi raktár.

Épül az új csarnok Kunszentmiklóson

A METZ CONNECT Hungary kunszentmiklósi gyárának 2016-os újraszervezése óta eltelt 4 év a fejlődés jegyében zajlott. Az árbevétel 1,5 szeresére nőtt, ezáltal a létszám és a felhasználandó alapanyagok mennyisége is. Így szükségessé vált a telephely fejlesztése. A tervek szerint az építkezés még idén decemberben befejeződik. A raktár átköltözésével felszabaduló hely lehetőséget biztosít új gyártási folyamatok befogadására, több mint 200 m2-en, ez pedig létszámbővítést is eredményez.

Az új csarnok felhúzását a jelenlegi csarnok átépítése követi: a ma még raktárként üzemelő helyiséget gyártóüzemmé alakítják  A kunszentmiklósi telephely bővülése, átalakítása a tervek szerint 2021. első negyedévben fejeződik be.

A vállakozás kisméretű alkatrészeket (sorkapcsok, adapterek, patchkábel) gyárt és szerel össze. Ezeket távközlési, számítástechnikai és híradástechnikai berendezésekbe és készülékekbe építik be. Jelenleg 64 alkalmazottat foglalkoztatnak a 3000 m² összterületű épületegyüttesben.

További cikkeink

Újra kötelező az általános maszkviselés Kecskeméten

Korábban már beszámoltunk róla, hogy szigorodhat a maszkhasználat Kecskeméten. Polgármesteri közlemény az intézkedésről: Az elmúlt 48 óra járványügyi tendenciájának tükrében kénytelen vagyok