A KTE Duna – Aszfalt négy játékosának negatív a COVID tesztje

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Jó hír Kecskeméten, hogy a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 12 fős játékoskeretének négy  tagja pénteken, 10 nap karantén után elkezdhette az edzéseket – ők az eddigi valamennyi teszt után negatív eredményről kaptak értesítést. Nyolcan ugyanakkor pozitív teszteredményük miatt, a járványügyi előírásoknak megfelelően karanténban töltik mindennapjaikat. A játékosok zöme tünetmenetes, vagy csak nagyon enyhe tüneteket észleltek.

Váradi Kornél a klub Covid Protokollja alapján kidolgozott rehabilitációs szakmai program mentén kezdte el a munkát a játékosokkal.

– Örömmel látom, hogy a negatív teszteredményű játékosaink fegyelmezetten elvégezték otthon a megszabott feladatokat – mondta Váradi Kornél vezetőedző. – A klub felkészült erre a helyzetre is, minden játékos orvosi ellenőrzés mellett edzhet, folyamatosan figyeljük az állapotukat, és ez fokozottan igaz lesz majd a most még karanténban lévőkre. 

Forrás és fotó: https://www.ktekosar.hu/

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A