Nem volt ma pozitív teszt az óvodákban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Engert Jakabné Kecskemét Megyei Jogú Város szakterületért felelős alpolgármestere, az alábbi információkat osztotta meg Facebook oldalán:

A mai napon a népegészségügy az Ifjúsági úti, a Kandó Kálmán utcai, a Mátis Kálmán 4 és 8 szám alatti, a Szabadkai utcai, a Csongrádi utcai, a Hosszú utcai és a Szent Miklós utcai óvodákban folytatta a dolgozóink tesztelését. Pozitív teszt nem volt.

Négy bölcsődében is szűrtek, a Széchenyi sétányi, a Lánchíd utcai és a Mátis Kálmán utcai bölcsődékben nem volt pozitív teszt. A Forradalom utcai bölcsődében azonban szűrtek ki pozitív dolgozót, így ott karanténnal két csoport érintett. Köszönjük mindazon munkatársaknak, akik felelősséget érezve egymásért, a gyermekekért és családjaikért vállalták a tesztelést.

Forrás: Engert Jakabné Facebook

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal