Nem volt ma pozitív teszt az óvodákban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Engert Jakabné Kecskemét Megyei Jogú Város szakterületért felelős alpolgármestere, az alábbi információkat osztotta meg Facebook oldalán:

A mai napon a népegészségügy az Ifjúsági úti, a Kandó Kálmán utcai, a Mátis Kálmán 4 és 8 szám alatti, a Szabadkai utcai, a Csongrádi utcai, a Hosszú utcai és a Szent Miklós utcai óvodákban folytatta a dolgozóink tesztelését. Pozitív teszt nem volt.

Négy bölcsődében is szűrtek, a Széchenyi sétányi, a Lánchíd utcai és a Mátis Kálmán utcai bölcsődékben nem volt pozitív teszt. A Forradalom utcai bölcsődében azonban szűrtek ki pozitív dolgozót, így ott karanténnal két csoport érintett. Köszönjük mindazon munkatársaknak, akik felelősséget érezve egymásért, a gyermekekért és családjaikért vállalták a tesztelést.

Forrás: Engert Jakabné Facebook

További cikkeink

Jótékonysági licit Gyenes Anna gyógyulásáért

Ahogy már korábban beszámoltunk arról Gyenes Anna gyógyulásáért többen összefogtak a közelmúltban. Anna egy veleszületett szívbetegséggel él együtt és jelenleg szívtranszplantációra vár.

Egy lajosmizsei férfi horolókapával támadt apjára

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy lajosmizsei férfi ellen, aki 2020 áprilisában Lajosmizsén egy horolókapával,

Sok érdeklődőt vonz az airsoft Szabadszálláson

Hazánkban, így Szabadszálláson is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az airsoft. A sportágnak két éve rendszeresen hódolnak a szabadszállásiak, számolt be a baon.hu.