Robogókat kaptak a polgárőrök

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Tíz robogót vásárolt a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség (BKMPSZ) az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának támogatásából, melyet szerdán vehettek át az érintett polgárőr tagegyesületek képviselői Kiskunfélegyházán. A szervezet arculati szabályzatának megfelelő matricázással ellátott motorokat 10 tagszervezet kapta meg a hozzájuk járó bukósisakokkal.

A járványügyi helyzet miatt csupán átadásra korlátozott eseményen dr. Fekecs Dénes, a BKMPSZ elnöke elmondta, hogy az új robogók tovább növelik a megyei polgárőr szervezetek hatékony szolgálatellátását és reményét fejezte ki, hogy a gesztust látva a különböző települések helyi vállalkozásainak tulajdonosai és az önkormányzatok is kedvet kapnak hasonló felajánlásokhoz. A robogók jelentős segítséget nyújtanak majd a jelző-, a figyelő- és a járőrszolgálat ellátásához és mozgékonyságuk miatt a biztosítási feladatok helyszíneire is könnyebben juthatnak el velük a polgárőrök.

Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere üdvözölte a támogatást és elmondta, hogy hosszú ideje nagy segítséget jelent a polgárőrségnek a rendőrség támogatása. Hangsúlyozta, hogy sokkal tisztábbak a bűnözéstől azok a települések, melyeken polgárőr egyesület működik.

A robogókat a kiskunfélegyházi, a bajai, a kadafalvi, a tompai, a dunafalvi, a kisszállási, a jakabszállási, az ordasi a gátéri és a miskei polgárőr-egyesület kapta.

Forrás: Baon.hu

További cikkeink

A jövő héten 40 fok közeli meleg is lehet

A következő napokban tovább erősödik a kánikula, többfelé 40 fok közeli csúcsértékeket is mérhetnek. A hétvégére mérséklődik néhány fokkal a meleg. Ezzel

Családsegítés Kecskeméten

Szociális és szocializációs problémák, krízishelyzetek, de bűncselekmények miatt is szorulhat egy-egy család a Családtámogató Szolgálat segítségére, A Családtámogató Szolgálat célja, hogy nyugodt,