Cipős doboz akció november 30.-ától

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Hírös Agóra Kecskeméti Csillagszóró elnevezésű gyermekműsora idén elmarad, de a műsorhoz tartozó jótékonysági gyűjtőakciót megtartják. Az akció keretében a November 30. és december 16. között várják az ajándékokkal megtöltött cipős dobozokat, melyeket a Magyar Vöröskereszt segítségével rászoruló gyermekekhez juttatnak el.

Az akció célja, hogy szebbé varázsolják megannyi kisgyermek karácsonyát. A cipős dobozba kerülhet gyermekjáték, írószer, könyv, ruha, tisztálkodó szerek (melyek a vírus helyzet miatt fokozottan fontossá váltak).

Fontos:

  • hogy a csomagra jól látható helyre kerüljön rá a gyermek neme és kora, akinek szól az ajándék.
  • idén csak zárt dobozban eljuttatott csomagokat fogadnak el
  • november 30-tól december 16-ig munkanapokon 8-18 óráig a Hírös Agóra Kultúrális Központba várják a csomagokat

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. 30 db ajándék belépőt ajánl fel 2021-es gyermeknapi Alma zenekar koncertjére, valamint a Napraforgó Foltvarró Klub által varrt és gyűjtött vidámabbnál vidámabb gyermekmaszkokat adományoz.

Forrás: hirosagora.hu

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal