Élelmiszercsomagokat osztottak a rászorulóknak Szabadszálláson

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szabadszálláson nagymértékű összefogás eredménye képen kaptak tartós élelmiszercsomagokat az arra rászorulók az elmúlt napokban.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága, valamint a NAK-TAN Agrár Információs, Szolgáltató és Oktatásszervező Nonprofit Közhasznú Kft. a Magyarok kenyere program keretében fél tonna finomlisztet ajánlott fel a Szabadszállási Alapszolgáltatási Központ részére.

Szabadszállás önkormányzata tartós élelmiszerekkel, burgonyával és hagymával egészítette ki a csomagot, illetve egy helyi vállalkozó szaloncukorral járult hozzá a csomagok gazdagításához. Az adományból mintegy kétszázötvenen részesültek – tájékoztatott Csavajda Márta, a Szabadszállási Alapszolgáltatási Központ intézményvezetője. Ugyancsak az elmúlt héten osztották ki a központ dolgozói az Európai Unió által biztosított százötven élelmiszercsomagot is.

Intézményünk karácsonyra is meg kívánja lepni a rászorulókat. Játékokat, könyveket gyűjtünk, melyeket a megfelelő fertőtlenítést követően juttatunk el a nehéz helyzetben lévő családoknak. Sikeresen pályáztunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez, és nyertünk száz gyermek számára édességet, így az is kerül majd az ajándékok közé. – mondta el Csavajda Márta Alapszolgáltatási Központ intézményvezetője.

A főképen Csavajda Márta intézményvezető ad át élelmiszercsomagot.

További cikkeink