Rendezvénysátrakkal és zöld-növényzettel gazdagodott Szalkszentmárton

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A „Települések közösségi tereinek kialakítása” megnevezésű Leader projektből kettő darab rendezvénysátort és zöldnövényzetet vásárolt Szalkszentmárton önkormányzata.

A vírushelyzet miatt jelenleg programok szervezésére nincs lehetőség, de a két 6×12 méter hosszú, 3,7 méter gerincmagasságú sátor a jövőben nagy segítség lesz a település közösségi rendezvényeinek lebonyolításában. A robusztus, horgonyzott acélszerkezetre illesztett ponyva zordabb idő esetén is lehetőséget biztosít a szabadtéri programok megtartására. Mindenki bízik abban, hogy mielőbb lehetőség lesz a sátrak felállítására. A projekt 20 m2-nyi zöldterület telepítést is tartalmazott, melynek keretében 12 tuját ültettek, valamint 11 zöldnövénnyel beültetett virágládát helyeztek el a kultúrház udvarán.

A szabályozások értelmében most a kulturális intézmények zárva tartanak, de a dolgozók nem maradnak tennivaló nélkül. A leltározáson és a fertőtlenítő takarításon felül, más egységeknél állnak helyt az év végi teendők ellátásában.

További cikkeink

Melegszik a levegő jövőhéten

A következő napokban is havazhat, de emellett esőre, ónos esőre is készülni kell. Mindeközben fokozatosan melegszik majd a levegő, a hét második

Kérdezze Szabadszállás polgármesterét

Minden hónapban közérdeklődésre számot tartó kérdéseket tehetnek fel írásban, e-mailben és facebookon Darabos József polgármesternek. A kérdések írásban a titkarsag@szabadszallas.hu e-mail címre, vagy a

Folytatódik az oltás az idősotthonokban

Vasárnap is folytatódik az oltás a száz főnél nagyobb létszámú idősotthonokban, az ott élők és dolgozók az amerikai Moderna vakcináját kapják meg.