Szabadszálláson virtuális formában várja olvasóit a könyvtár

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szabadszálláson a város leglátogatottabb közintézménye megújult formában továbbra is várja az olvasóit a Könyvtár-Kapu kezdeményezésével. A könyvtár munkatársai nem hagyták cserben az olvasóikat, így a könyvtár ajtajába meghatározott időben lehetőséget biztosítanak a visszavitt és az előre igényelt könyvek átvételére. A kölcsönzéshez böngészni az online katalógusból lehet, mely mindenki számára nyilvános. 

A könyvtár innovatív munkáját tanúsítja az is, hogy az idei évben csatlakozott az Országos Rajzfilm Ünnephez is, melyet november 13. és 15. között tartottak meg online formában.

A folyamatos kiszolgálás mellett az olvasói teret igyekeznek rendezni, átszervezni. A felnőtt szépirodalom művei olyannyira népszerűek, hogy a könyvtár az olvasóközönséget a kapu kinyitása után egy kibővített állománnyal várja.

Youtube csatornájukra is érdemes feliratkozni, ahol több könyvbemutatót és kisfilmet tekinthet meg az érdeklődő a könyvtár munkásságából.

Forrás: https://www.bacskiskun.hu

További cikkeink

Heti településbemutató: Városföld

Heti településbemutató rovatunk utolsó településéhez érkeztünk, mely nem más, mint Városföld községe, mely 10 km-re fekszik Kecskeméttől. Városföld puszta a kezdetektől fogva