Rendőrnek állt a Mikulás

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Bács-Kiskun megyei rendőrökhöz – meglepetésként – egy „pirosruhás kolléga” is csatlakozott a kecskeméti ellenőrzés alkalmával.

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében 2020. december 5-én 9 óra és 12 óra között forgalom-ellenőrzést végeztek a Bács-Kiskun megyei rendőrök Kecskeméten. Az akcióban rendhagyó módon a főkapitányság Mikulása is részt vett.

A Télapóval kiegészülő csapattal a megyeszékhely frekventált területein találkozhattak az úton lévők. Az ellenőrzés a közlekedés minden résztvevőjére – gyalogosokra, kerékpárosokra és járművezetőkre – egyaránt kiterjedt.

Akinél mindent rendbe találtak, az a Mikulástól csokoládét kapott, ahol pedig kisebb hiányosságot tártak fel, ott a rendőrök figyelmeztették a szabályszegőket. Szerencsére a szabálysértések száma elenyésző volt, így a közlekedők többséges édességgel távozhatott.

Forrás: police.hu

További cikkeink

Kecskemét új tűzoltólaktanyával gyarapodik

Többfunkciós létesítmény építési munkálatai kezdődtek meg Kecskeméten, az épületegyüttes a város hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és katasztrófavédelmi kirendeltsége mellett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságnak is