Megoldás a vásárlási idősávra

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A bevezetett vásárlási idősávot követően új megoldással álltak elő a kecskeméti és környékbeli boltok.

Kadafalván, Ballószögön is beszerezhetik a 65 év alatti lakosok a termékeket. A kadafalvai a Júlia ABC-ben akkor is vásárolhatnak a városrészben élők, ha a novemberben bevezetett idősáv előírásai miatt nem mehetnek be az üzletbe. Ehhez elég igénybe venni a bolt előtti kaputelefont vagy felhívni az üzletet. Az eladók ezt követően kiviszik a parkolóba a kért termékeket.

– Folyamatosan jönnek a vásárlók. Már elterjedt a lakókörzetünkben ez a lehetőség, ezért élnek is vele a vásárlók, mert nagyon stresszesen érinti őket ez az időkorlát – nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Simon Ferencné, az üzlet tulajdonosa.

A vásárlók teljes körű kiszolgálásán túl, a bolt bevételére is pozitívan hat ez a megoldás. Hasonlóan járnak el Ballószögön is. Itt is elég csak csengetni a kiadó ablaknál és máris sorolhatja a vevő, mi mindenre van szüksége.

Forrás: hiros.hu

További cikkeink

Bravúrgyőzelem a Szolnoki Olajbányász otthonában

Marko Derasimovic nélkül kellett bizonyítania a hazai pályán eddig veretlen Szolnoki Olajbányász ellen a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek. Wittmann Krisztián vezényletével, nagyot küzdve