Tűzoltóautó szállította a Mikulást

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Nagy örömöt okozott a Mikulás Ballószögön vasárnap délután. Somogyi Lajos polgármester és a Ballószögi Önkéntes Tűzoltó Egyesület segítették, akik tűzoltóautót bocsátottak a rendelkezésére, hogy azzal a település utcáiba betérhessen és megajándékozza az ott lakó gyerekeket.

A lakosok az Internetről követhették az autó mozgását, illetve a helyi rádió is tudósított róla, merre járnak az ajándékosztók. Így a családok az ablakokból figyelve, vagy a kerítésüknél várakoztak a találkozóra.

A gyerekek örömüket a Mikuláshoz szóló dalokkal, versekkel is kifejezték. Az estébe nyúló menet nagy élmény volt a gyerekeknek, a szülőknek, és a Mikulás csapatának egyaránt. 

A kezdeményezés a település lakosai számára nagy örömet szerzett, mindenki bízik benne, hogy lesz folytatása.

További cikkeink

Az U17 és az U20 is magabiztosan nyert

Vasárnap a Nyírgyulaj korosztályos együtteseit fogadták hazai környezetben Móra Viktor és Mánya Szabolcs tanítványai. Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: Megint egy izgalmas

Kecskemét új tűzoltólaktanyával gyarapodik

Többfunkciós létesítmény építési munkálatai kezdődtek meg Kecskeméten, az épületegyüttes a város hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és katasztrófavédelmi kirendeltsége mellett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságnak is