Betegek számára történő csomagbeküldéssel kapcsolatos közleményt adott ki a Megyei Oktatókórház

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Bács – Kiskun Megyei Oktatókórház Facebook oldalán az alábbi közleményt jelentette meg:

Az elmúlt időszakban sajnos nagyon sok esetben küldtek be olyan csomagot (többek között nagyméretű bőröndöt, lábasban ételt, zsugor ásványvizet), amely méreténél vagy jellegénél fogva problémát jelentett az osztályra történő szállítás, illetve a kórtermekben történő elhelyezés miatt.

A mai naptól a betegek számára beküldött csomagokkal kapcsolatban kérjük Önöket az alábbiak szigorú betartására:

Nem veszünk át élelmiszert, italt, a csomag súlya nem lehet nagyobb 3 kg-nál, a csomag mérete nem lehet nagyobb 40×40 cm-nél.

Előre is köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket, amelynek betartásával nagyban megkönnyítik munkatársaink jelen helyzetben folytatott megfeszített, áldozatos munkáját.

A csomagbeküldés egyéb szabályai változatlanok:

  • A kecskeméti telephelyre vonatkozóan a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Kecskemét, Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni. Amennyiben a beteg adatai nem szerepelnek, illetve hiányos, akkor nem lehet ott hagyni a portán.A 07.00-10.00 óra között leadott csomagok még aznap felkerülnek betegellátó osztályra, a 10.00 órát követően leadott csomag, pedig másnap.
  • Kérjük, hogy csak a legszükségesebb ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket tartalmazza a csomag!
  • Romlandó árukat, élelmiszert, ételt és folyadékot nem veszünk át!
  • Egyedi gyógyszert, táplálék kiegészítőt, vitamint a csomag tartalmazhat.
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy a csomag átvételekor, illetve átadáskor nem készül írásos elismervény! A csomag sérüléséért, elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal!
  • A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat a fentebb említett feltételekkel.

Forrás: https://www.facebook.com/kmetkh

További cikkeink