Vereséget szenvedett a Mizse KC Balassagyarmaton

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Nem tudta felvenni a meccs ritmusát a Lajosmizse a Balassagyarmat elleni bajnokin. Ez lehetett az egyik oka, hogy a Bács-Kiskun megyei csapat kellemetlen vereségbe szaladt bele.

Több mint egy hónap után ismét bajnokit játszott a férfi NB I./B Keleti csoportjában a Mizse KC. A vasárnapi meccs nem sikerült túl fényesre a Bács-Kiskun megyei együttes számára.

– Több mint egy hónapja játszottunk tétmeccset, és nem tudtunk fel venni a mérkőzés ritmusát, hangulatát. Rengeteg ziccert elhibáztunk, a védekezésünk és a kapusteljesítményünk nem az eltervezettek szerint alakult, így egy kellemetlen vereségbe szaladtunk bele – mondta Avar György, a Mizse KC edzője.

Balassagyarmat–Mizse KC 37–25 (16–10)
Balassagyarmat, zárt kapuk mögött. Vezette: Sándor László, Szikszay Csaba
Mizse KC: Lengyel, Csernyik (kapusok), Petrik-Varga 4, Scheuring 4 (2), Bujdosó 3, Benke 3, Kiss A. 3 (1), Horváth V. 3, Bán 2, Hollós 2, Imregi 1, Soltész, Vancsics, Tóth Sz., Tóth T., Vujasin. Edző: Avar György
Kiállítások: 8, ill. 12 perc
Hétméteresek: 2/1, ill. 3

Ha a járvány nem szól közbe, akkor szombaton ismét bajnokit játszik a lajosmizsei együttes, 18 órakor a Pick Szeged U22-es gárdáját fogadja. Jövő hét kedden pedig a KTE-Piroska szörp ellen lép pályára a Ligakupa H csoportjában. A találkozó 19 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

Forrás: baon.hu

Kép: https://www.facebook.com/MIZSE-KC-754337644754181/

További cikkeink