Folyamatosan szépül Hetényegyháza karácsonyfája

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Már több éves hagyomány, hogy Hetényegyháza főterén a helybéliek felajánlásával karácsonyfát állítanak, melyet a lakók is díszíthetnek.

Papp Zoltán önkormányzati képviselő elmondta, hogy a hagyomány során minden évben figyelnek arra, hogy csak kivágásra váró fát állítsanak fel a főtéren. A képviselő hozzátette, az idei karácsonyfát a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. ingyen szállította és állította fel a helyére, mintegy felajánlásként a városrészben élőknek.

A fára vasárnap kerülnek fel az égősorok, és ugyanezen a napon helyezik fel a városrészben élők által felajánlott díszeket is. A cél nem titkoltan az, hogy egy kicsit mindenki sajátjának érezhesse a főtér új ünnepi ékességét. Akinek tehát van kedve és időben jelzi, bátran készíthet díszt a fa magasabb ágaira is.

Forrás és kép: https://hiros.hu/

További cikkeink

Melegszik a levegő jövőhéten

A következő napokban is havazhat, de emellett esőre, ónos esőre is készülni kell. Mindeközben fokozatosan melegszik majd a levegő, a hét második

Kérdezze Szabadszállás polgármesterét

Minden hónapban közérdeklődésre számot tartó kérdéseket tehetnek fel írásban, e-mailben és facebookon Darabos József polgármesternek. A kérdések írásban a titkarsag@szabadszallas.hu e-mail címre, vagy a

Folytatódik az oltás az idősotthonokban

Vasárnap is folytatódik az oltás a száz főnél nagyobb létszámú idősotthonokban, az ott élők és dolgozók az amerikai Moderna vakcináját kapják meg.