Még jövő héten is elszállítják Kecskeméten a zöldhulladékot

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az idei évben a szokásosnál jobban elhúzódott az, tovább tartott, mint a zöldhulladék elszállítás időszaka. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere a következő közleményt adta ki a témával kapcsolatban:

Az elmúlt napokban a város több pontján is észleltem, hogy az ingatlanoknál ottmaradt a zöldhulladék, illetve még mindig sok a lehullott falevél. Ennek oka, hogy elhúzódott az ősz, miközben a zöldhulladék elszállítás időszaka letelt.

Kértem a szolgáltatókat, hogy a problémát mielőbb oldják meg. A közös megbeszélés eredményeként a DTKH vállalta, hogy jövő héten hétfőtől péntekig, azaz december 14-18 között a megszokott ütemezésben begyűjti a lakosságtól a megmaradt zöldhulladékot.

Ezzel párhuzamosan a Városgazdasági Kft. és a Városüzemeltetési Kft. összefogva, egyszeri, decemberi akció keretében segít a társasházak lakóközösségeinek a lehullott falevél elszállításában. Ehhez egy nagy méretű, úgynevezett BIG-BAG zsákot biztosítanak, amelybe a társasházak összegyűjthetik a falevelet, majd a cégek elszállítják azt. A nagyméretű BIG-BAG zsákokat az alábbi elérhetőségeken igényelhetik:

Telefon: 06-30-236 8224

E-mail: koztisztasag@kvu.hu

Kép: Szeberényi Gyula Tamás Facebook

További cikkeink