Féltékenységből halálra verte a barátnőjét egy férfi, vádat emeltek ellene

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Minősített emberölés miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki márciusban Lajosmizsén ittasan halálra verte a súlyosan ittas barátnőjét – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Schmidt Gábor közölte: a vádirat szerint a nő 2019 nyarától alkalmanként a férfinál tartózkodott, de tartós kapcsolat nem alakult ki közöttük. Rendszeresen fogyasztottak alkoholt, és a férfi féltékenysége miatt gyakran veszekedtek.


Idén március 14-én este egy lajosmizsei büfében italoztak. A férfi veszekedni kezdett a már bizonytalanul mozgó barátnőjével, akinek már a beszédét is alig lehetett érteni. Lökdöste is, mert a nő más férfiakkal is táncolt. Amikor hazaindultak, ismét veszekedni kezdtek, és a férfi ütlegelte, illetve többször megrúgta a nőt testszerte. Miután a nő már nem bírt lábra állni, a férfi a vállára vette és elindult vele, de a nő a földre zuhant. A vádlott a földön vonszolva a nőt az albérletébe vitte, ott ágyba fektette, de akkor már nem élt.Reggel a munkaadójának szólt, hogy a barátnője feltehetően meghalt, így ő értesítette a mentőket és a rendőrséget. A nő az elhúzódó, kegyetlen bántalmazás miatt a fején és testszerte számos súlyos sérülést szenvedett, halálát a súlyos fejsérülései okozták.


A letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű férfit a főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja. Az ügyész végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben azzal, hogy a román állampolgárságú férfit Magyarország területéről ki is kell utasítani. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal