Idén is megrendezésre kerül a Jótékonysági Vadászat

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Idén is csatlakozott Bács-Kiskun megye az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. által rendezett, immár országos kiterjedésű és több éves hagyományokkal rendelkező karitatív rendezvényéhez. A Jótékonysági Vadászatot 2020. december 27-én, vasárnap rendezik meg.

A kezdeményezés célja, hogy az ország mind a 19 megyéjében megrendezendő karitatív eseménnyel támogassa az egyes megyei kórházak gyermekosztályait. A Bács-Kiskun megyei jótékonysági vadászat során befolyt regisztrációs díjakkal és támogatói adományokkal a nemes célhoz csatlakozók a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház gyermekosztályát támogathatják. A rendezvény bevételéből speciális diagnosztikai- és egyéb fontos orvosi eszközök megvásárlására nyílik lehetőség. A tavalyi Jótékonysági Vadászaton befolyt 2.200.000 forint adományból az osztályra egy intenzív ágy és két digitális vérnyomásmérő került.

Az adakozó Bács-Kiskun megyei vadászok idén apróvad (fácán) vadászaton vesznek részt Lakitelek térségében. A vadászokat a rendezők az éppen aktuális járványügyi protokoll szerint fogadják majd. Ünnepélyes köszöntő és a vadászkürt hangja előzi meg a jótékonysági vadászatot. A “terepi részt” követően közös fénykép készül az adományozókról.

A vadászok 2020. december 27-én a Lakitelek Népfőiskolán (Lakitelek, Felsőalpár 3.) gyülekeznek 8 órától, majd a regisztráció, az ünnepélyes köszöntők és a balesetvédelmi oktatás után 9 órától tart 12 óráig a vadászat.

A személyenkénti adomány (részvételi díj) 30.000 forint, de egyéni döntés alapján 30.000 forint feletti összeg is utalható.

A kép csak illusztráció.

Forrás: keol.hu

További cikkeink