Sikeres volt a Menhely az Állatokért alapítvány akciója

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Sikeresen zárult a Menhely az Állatokért Alapítvány akciója, ugyanis sok cicát fogadtak örökbe a felhívásnak köszönhetően. A macskákat most ingyen lehet elvinni a telephelyről, mivel több mint 50 állat volt egyszerre a menhelyen. A tél mindig kritikus, ebben az időszakban mindig jóval kevesebb az örökbefogadás.

Kedvesek és aranyosak azok a cicák, amelyek a Menhely az Állatokért Alapítvány telephelyén vannak, ennek ellenére megszaporodott a macskák száma a menhelyen.

– 190 cicánál járunk ebben az évben, és nagyon sok cica megmaradt nekünk a téli szezonra. Muszáj volt meghirdetnünk a múlt hónapban egy olyan akciót, hogy ingyen elvihetők. Előtte egy jelképes összeg, 1000 forint a cica örökbefogadása, most ingyen adjuk őket, két oltással, külső belső parazitamentesítéssel és ivartalanítva, csak, hogy kerüljenek családba –  mondta Majorné Bíró Andrea, a Menhely az Állatokért Alapítvány elnöke.

Majorné Bíró Andrea elmondta, hogy a cicáknak sem jó a telephelyen, főleg, hogyha egyszerre sokan vannak a két szobában, jobb nekik egy szerető család meleg otthonában. Az akció sikeresnek bizonyult, rövid időn belül a felére csökkent a menhelyen éppen bent lévő macskák száma. Több mint 50 cica volt eladó sorban november elején, és most kevesebb, mint 20 van a telephelyen.

Forrás: hiros.hu

További cikkeink