Rengeteg nagycsalád és egyszülős család kap adományt

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Eredetileg hatvan családon szerettek volna segíteni, de olyan sikeres lett az adománygyűjtő akció, hogy végül száz család vehet át ajándékcsomagot az ünnepek előtt az Egyedülálló Szülők Klubjától és a Keresztény Nagy-Családos Egyesülettől. A két szervezet első alkalommal fogott össze az adventi időszakban az egyszülős és több gyermeket nevelő rászoruló családokért. 

Az adventi adománygyűjtéssel 30 egyszülős és 30 nagycsalád helyzetét szerették volna megkönnyíteni. A kecskemétiek segítőkészsége azonban felülmúlta a várakozásokat és jóval több, mindösszesen 100 család kap adományt még az ünnepek előtt.

– A két hétvége alatt nagyon sok szép adományt kaptunk, több mint 300 kg élelmiszert gyűjtöttünk össze, ezen kívül még több felajánlást kaptunk, ami által így 100 családnak tudunk segíteni – nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Golovics Mónika, az Egyedülálló Szülők Klubjának vezetője.

A jó ügy mögé álltak magánszemélyek,cégek, intézmények és civil szervezetek is egyaránt. A tartós élelmiszereket, gyümölcsöket, édességeket, tisztító- tisztálkodószereket és egyéb ajándékokat is tartalmazó csomagokat még karácsony előtt megkapják az érintettek. Az Egyedülálló Szülők Klubja és a Keresztény Nagy-Családos Egyesület a jövőben is folytatja a közös munkát.

– A rászoruló szegény családoknak természetesen nemcsak karácsonykor van szükségük segítségre, sőt, év közben még inkább, mert karácsonyra nagyobb az összefogás, és nagyon sok helyről kapnak adományokat, segítséget, év közben viszont nem olyan jelentős ez a segítség – nyilatkozta a Kecskeméti Televíziónak Keléné Almási Marianna, a Keresztény Nagy-Családos Egyesület képviselője.

,,Hálás köszönet támogatóinknak: Szil-Coop áruház Kecskemét, Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület, CSAK Pont, KEFAG Zrt., Város Szociális Közalapítvány, Szentháromság (Piarista) plébánia Kecskemét, FOCUS Ingatlan, Kecskemétimami.hu, Cédrusnet, Anna Mama konyhája, Foltrade Kft., Duna House Budai kapu iroda, Hírös Vitamin Centrum Kft., M. Bodon Pál zeneiskola, Relax Sóbarlang, Dress for Me, KenGuru iroda, Aszti Parti és a sok-sok egyéni adományozó, akiknek hálás szívvel köszönjük az adományokat, a segítséget, a szeretetet, amit kaptunk.” A Keresztény Nagy-Családos Egyesület és az Egyedülálló Szülők Klubja.

Forrás: hiros.hu

További cikkeink