Iparterület fejlesztés Kerekegyházán

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Önkormányzatunk a Terület- és Településfejleszté- si Operatív Program (TOP) keretében támogatást nyert az iparterület fejlesztésére TOP-1.1.1-16- BK1-2017-00018 azonosítószámon. A pályázatot az Önkormányzat a Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-vel együttműködésben valósítja meg.

2020. évben sikeresen lezárult a projekt nyílt közbeszerzési eljárása, a kivitelező a VER-BAU Kft., mely számos ajánlattevő közül mindhárom részterület vonatkozásában a legalacsonyabb árat adta. Az építési munkálatok 2021 szeptemberében fejeződnek be.A pályázatban elnyert támogatás összege 428 584 735 Ft, a támogatás 100%-os.

A beruházás keretében mintegy 2200 m2-es csarnokegyüttes és kiszolgáló helyiségek építésére kerül sor, a helyi és betelepülni szándékozó vállalkozások számára, továbbá az ipari terület alap- infrastruktúra bővítése is megvalósul: tűzvíz hálózat és közvilágítás építésével.

Forrás: Kerekegyházi Polgármesteri Hírlevél

További cikkeink

Az U17 és az U20 is magabiztosan nyert

Vasárnap a Nyírgyulaj korosztályos együtteseit fogadták hazai környezetben Móra Viktor és Mánya Szabolcs tanítványai. Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: Megint egy izgalmas

Kecskemét új tűzoltólaktanyával gyarapodik

Többfunkciós létesítmény építési munkálatai kezdődtek meg Kecskeméten, az épületegyüttes a város hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és katasztrófavédelmi kirendeltsége mellett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságnak is