Sok kisgyermek karácsonyát tették szebbé Szabadszálláson

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Küldj egy zacskónyi szeretetet néven karácsonyi ajándékgyűjtést szervezett Szabadszállás Város Önkormányzata és az Alapszolgáltatási Központ. A felhívásra rengeteg felajánlás gyűlt össze többek között játékok, mesekönyvek.

Az összegyűlt játékokból az Alapszolgáltatási Központ munkatársai állították össze a karácsonyi csomagokat, amiket kiegészítettek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által biztosított édességgel.

Darabos József Szabadszállás polgármestere ad át ajándékokat

A széles körű adakozásnak köszönhetően, idén 144 kisgyermek részesült az ajándékokból. A csomagokat Darabos József, Szabadszállás polgármestere és az intézmény munkatársai juttatták el az elmúlt héten az érintett családoknak.

Köszönjük a felajánlóknak, hozzájárulóknak azt, hogy szebbé tették sok kisgyermek karácsonyát és a vállalkozóknak, a gyűjtőpontok tulajdonosainak, hogy lehetővé tették az ajándékok gördülékeny begyűjtését.

Fotók: Fábián Krisztián

Főképen: Darabos József Szabadszállás polgármestere ad át ajándékokat

További cikkeink

Az U17 és az U20 is magabiztosan nyert

Vasárnap a Nyírgyulaj korosztályos együtteseit fogadták hazai környezetben Móra Viktor és Mánya Szabolcs tanítványai. Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: Megint egy izgalmas

Kecskemét új tűzoltólaktanyával gyarapodik

Többfunkciós létesítmény építési munkálatai kezdődtek meg Kecskeméten, az épületegyüttes a város hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és katasztrófavédelmi kirendeltsége mellett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságnak is