A hosszú kihagyás sem gátolta meg a RÖPKE-t a győzelemben

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Legutóbb november közepén lépett pályára a HÉP-RÖPKE SE gárdája, azonban a majdnem két hónapos kihagyás sem törte meg a csapatot. 0:3-as szett arányban győzelmet aratott a RÖPKE a KISTEXT otthonában.

Könnyed győzelmet arattak a kecskeméti lányok a KISTEXT otthonában 2021-es év első mérkőzésén. A szetteket magas pontkülönbségekkel sikerült hoznia a RÖPKE-nek. Ehhez azonban kellett a csapat nagyfokú koncentrációja, hiszen hosszú ideje nem lépett pályára Kása Róbert csapata.

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE másodedzőjének értékelése a mérkőzést követően:

A járvány következében majdnem két hónapja nem léptünk pályára. Ez a kihagyás a bajnokság közepén nagyon hosszú idő bármelyik csapat számára. A mérkőzésen koncentráltan játszottunk és sikerült a saját játékunkat játszani, melynek következtében viszonylag sima szett eredmények születtek. A szerváink stabilak voltak, de úgy gondolom, tudunk ennél többet is mutatni. A kihagyás következtében fizikálisan fokozatosan vissza kell építenünk magunkat, hogy jó eredményekkel folytassuk a bajnokságot.

„Fura volt ekkora kihagyás után megint pályára lépni, de én személy szerint már nagyon vártam, hogy végre játsszunk. Voltak apró hibák, de alapvetően szerintem jól játszottunk, az első szettben még több volt a rontás, utána viszont a nyitásaink is a ránk jellemző módon csapódtak. Mindenkinek volt lehetősége pályára kerülni, ennek külön örülök. Összességében szerintem jól indítottuk az évet. – nyilatkozta Selmeczi Vanda a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya.

Szett eredmények: 14:25; 13:25; 13:25.

A következő mérkőzésre várhatóan 2020. január 16-án kerül sor 17:00 órakor. Ekkor szintén a KISTEXT gárdájával méri össze az erejét a RÖPKE hazai környezetben.

Kép: Média Neked, Réti Attila

További cikkeink