Adománygyűjtés a nehéz helyzetbe került horvátországi családok megsegítésére

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Magyarországi Horvátok Szövetsége és a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat közös adománygyűjtést szervez a földrengés következtében bajba jutott családok számára, a felhívást dr. Salacz László országgyűlési képviselő tette közzé Facebook oldalán.

Amire leginkább szükség van (egy családi csomag esetében): 2 kg liszt, 2 kg cukor, só, rizs, 10 db konzerv/lekvár/méz/mogyorókrém/ 2 liter olaj, száraztészta.

Egyéb szükséglete: gumicsizma, esőköpeny, meleg takaró, ágynemű, fertőtlenítőszer, tisztítószer, víz, hősugárzó, maszk, vitaminok.

Az adományokat január 15-ig várják az alábbi címre, 6500 Baja, Táncsis Mihály u. 15. . Kapcsolat: Filákovity Mladen 70/977-95-44.

Forrás és kép: https://www.facebook.com/SalaczLaszlo

További cikkeink

Az U17 és az U20 is magabiztosan nyert

Vasárnap a Nyírgyulaj korosztályos együtteseit fogadták hazai környezetben Móra Viktor és Mánya Szabolcs tanítványai. Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: Megint egy izgalmas

Kecskemét új tűzoltólaktanyával gyarapodik

Többfunkciós létesítmény építési munkálatai kezdődtek meg Kecskeméten, az épületegyüttes a város hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és katasztrófavédelmi kirendeltsége mellett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságnak is