Friss hírek a Scoregoal Kecskemét Futsal Club háza tájáról: új játékos érkezett, valamint a csapatkapitány a román válogatottba kapott meghívót

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A kecskeméti futsal klub honlapján jelentette be, hogy Kulcsár Gábor (fenti kép) Újpestről Kecskemétre igazolt. A 23 éves játékos korábban az Aramis és az Újpest csapataiban játszott.

– Az egyetemi tanulmányaim kezdetével, 2017 őszén kezdtem el futsalozni az Aramis SE csapatában. Azonnal bedobtak a mélyvízbe és az NB I-ben kezdtem el játszani. Az itt eltöltött nagyjából másfél évet követően igazoltam Újpestre, ahol NB II-ben, majd az idei szezontól kezdve már ismét NB I-ben mutathattam meg magam – mondta az eddig 60 élvonalbeli meccsen, 7 gólt szerző a fiatal játékos, a klub honlapjának adott interjúban.

– Döntő szerepe volt az átigazolásomban Koós Károly vezetőedzőnek, akivel még a kecskeméti utánpótlásban volt szerencsém együtt dolgozni. Továbbá az is, hogy a helyi kötődésű játékosok közül párat már régebbről is ismerek, a légiósok pedig az egymás ellen megvívott mérkőzéseinken jó benyomást tettek rám. Örömmel csatlakozom a klubhoz, hiszen én is Kecskeméten nevelkedtem, valamint annak környékén nőttem fel. Az SG Kecskemét Futsal hosszú távú koncepciója meggyőző, a külföldi és magyar játékosok vegyítése egy sikeres kombináció lehet. A Kecskemét már eddig is szép eredményeket ért el, de bízom benne, hogy többek közt az én segítségemmel, még szebb jövő várhat ránk! – zárta gondolatait a 23 éves futsalos.

Friss hír, hogy Mánya Szabolcs csapatkapitány ismét meghívót kapott a román futsal válogatottba. Az erdélyi származású játékos már korábban is játszott a román válogatottban, a marokkói felkészülési meccsek alatt elégedettek lehettek teljesítményével.

Mánya Szabolcs csapatkapitány

Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő román válogatott Szerbiával és Észak-Macedóniával csap össze január végén és február elején, ezért már január 23-án edzőtáborba várják Mánya Szabolcsot.

A klub ezúttal is partner volt, így a január 22-ei, Ferencváros elleni mérkőzést követően Mánya Szabolcs csatlakozhat a román futsal-válogatott keretéhez.

További cikkeink