Megkezdték a felkészülést a KTE labdarúgói

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A KTE HUFBAU labdarúgói kedden újra benépesítették a pályát, hiszen elkezdődött a téli felkészülés az NBIII. tavaszi idényére.

Kedden délután már a régi-új arc, Koszó Balázs is a többiekkel kezdett bele a munkába. Jó hír, hogy mindenki egészségesen, jó erőben vághatott neki a közös felkészülésnek a három hetes egyéni programot követően. Az első tréningen főleg a labdáé volt a főszerep, egy mérkőzés játék is bekerült a programba, majd futással fejezte az edzést a csapat. A hét további szakaszában szerdán kettő, csütörtökön és pénteken egy-egy edzés vár a játékosokra, majd szombaton 11:00-kor Békéscsabán zárja a csapat a hetet egy zárt kapus edzőmérkőzéssel.

Forrás: kecskemetite.hu

További cikkeink

Egy lajosmizsei férfi horolókapával támadt apjára

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy lajosmizsei férfi ellen, aki 2020 áprilisában Lajosmizsén egy horolókapával,

Sok érdeklődőt vonz az airsoft Szabadszálláson

Hazánkban, így Szabadszálláson is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az airsoft. A sportágnak két éve rendszeresen hódolnak a szabadszállásiak, számolt be a baon.hu.