Egy kecskeméti tanárnő hunyt el online oktatás közben

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A kecskeméti Szent-Györgyi Albert Technikum 52 éves tanárnője diákjainak tartott online órát, amikor bekövetkezett a tragédia. Több mint húsz tanítványa vett részt az oktatásban, amikor rosszul lett a monitor előtt, és életét vesztette.

Az 52 éves, kollégái és tanítványai által egyaránt szeretett tanárnő online tartott tornaórát 17 éves tanítványainak, amikor, alig negyedórával az órakezdés után, az iskola oktatója rosszul lett. A sokkoló pillanatokban több mint húsz diák ült a monitor előtt. Bár a mentők percek alatt a helyszínre értek, már nem tudták megmenteni az életét.

Az elhunyt tanárnő, akit életvidám, kedves személyiségként jellemeztek, egy végzős osztálynak az osztályfőnöke is volt. A diákjai mellett az egész iskola döbbenten áll a történtek előtt.

– Az érintett osztály és a tanárnő saját osztálya is pszichológusi segítséget kap az esemény feldolgozásához, melyet az oktatói testület részére is biztosít az intézmény. A tragédia feldolgozásában a tanárok is segítik a diákokat – nyilatkozta a Hírös.hu-nak Ignácz Bence, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója.

Forrás: hirös.hu

További cikkeink