Idén is folytatódnak a Babaváró kedd esték Kecskeméten

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Minden hónapban négy témában hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

Online formában is működik a Babaváró kedd esték című programsorozat, melyet ötödik éve szerveznek meg minden hónapban a TANDEM Kapcsolatműhely szakemberei. Normál élethelyzetben a Hírös Agóra kulturális központban vagy az ifjúsági otthonban várták keddenként a várandós kismamákat, apákat, nagyszülőket és a babát tervező párokat.

A 2020-as év jelentős részében azonban a járványhelyzet miatt átköltöztették a virtuális térbe, ahol szintén sikeres és népszerű. Az ingyenes program során minden hónapban négy témáról hallgathatnak meg érdekes és hasznos interaktív előadást a résztvevők. Ez idén sem változik.

Az első kedden a szülésről, a pozitív szülésélmény egyszerű titkairól mesél Néma Attiláné Ella szülésfelkészítő, dúla. A második kedden a szoptatásról, a csodálatos anyatejről szól Szabóné Kis Éva védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó. A harmadik kedden a hordozás előnyeit és a különböző hordozóeszközöket ismerhetik meg az érdeklődők Lipcseiné Tolvaj Mária védőnő, hordozási tanácsadó, illetve Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadó tolmácsolásában. A negyedik kedden ismét Néma Attiláné Ellával találkozhatnak az érdeklődők, aki babamasszázs-oktatóként a babaápolás, babamasszázs témakörében tart előadást, bemutatja a természetes babaápolás fortélyait.

Az előadások során hasznos információk hangzanak el, miközben a résztvevők korszerű és családbarát gyakorlatokat sajátíthatnak el, amelyek megalapozhatják az egészséges kötődést, a minél örömtelibb szülő-gyermek kapcsolatot.

Legközelebb jövő kedden a babamasszázst mutatja be Némáné Ella. Csatlakozni a Szülés szívvel-Lélekkel Facebook-csoportban lehet.

Forrás:

További cikkeink