A Lajosmizsei Piacon már februárban birtokba vehetik az új fedett csarnokot az árusok és vásárlók

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Zöld város projekt keretében megvalósuló piaci fejlesztés első ütemében 2020 szeptemberétől a kirakodó- és használtcikk piac próbaüzeme kezdődött meg.

A zöldség-gyümölcs és élelmiszerpiaci területén egy több, mint 500 négyzetméteres fedett csarnok épült, melyben 24 asztalsoron nyílik lehetőség az értékesítésre. A csarnok két oldalán az autóból történő árusításra is lesz lehetőség.

A teljes beruházás csak 2021 májusára fejeződik be, de Basky András polgármester a kivitelező GOMÉP Kft.-vel folyamatos egyeztetéseket folyatatott annak érdekében, hogy a piaccsarnokot mihamarabb birtokba vehessék az árusok és a vásárlók. Ennek köszönhetően már február 4-től a próbaüzem keretében biztonsággal megkezdődhet az értékesítés a csarnokban. Az új fedett árusító helyekre már több, mint 50 árus kötötte meg a bérleti szerződését.

A zöldség-gyümölcs és élelmiszerpiac megnyitásával használható lesz a több, mint 40 férőhelyes új parkoló is, amelyben akadálymentesített parkolók is kialakításra kerültek.

További cikkeink

Fotópályázat indul Kerekegyházán

Kerekegyháza Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet „Kerekegyháza nekem…” címmel. A pályázat témája olyan pillanatot megörökítő fotó, amitől felszabadul az emberekben az érzés: „Itthon