A Szolnokot verte idegenben a RÖPKE

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Több, mint két órán keresztül zajló mérkőzésen hosszú csatában a HÉP-RÖPKE SE csapata jött ki győztesen 2:3-as szett arányban.

Az egész mérkőzés során nagy küzdelem folyt a győzelemért, végig kitartóan tartotta magát mindkét csapat és szoros szetteket játszva végül öt játszmára kerekedett ki a mérkőzés. Az első szett 15 pontos különbséggel a RÖPKE húzta be, majd következett a második játszma ahol a hazaiak 25:22-re tudtak, nyerni ezt követően újabb győzelmet arattak a kecskeméti lányok 21:25-re, majd a Szolnok jött vissza egy 25:23-as szett arányú győzelemmel. Az ötödik szettre Kása Róbert csapata jobban bírta gyűrődést és 3:13-as arányban megnyerte a mérkőzést, mely komoly lépést jelent a rájátszás felsőházába való jutáshoz.

Kása Róbert értékelése a mérkőzést követően:

Örülök, hogy megnyertük ezt a mérkőzést. Az elején jól kezdtünk, jól is sikerült a játékunk. a második szettől azonban az ellenfél felébredt és a csapat belefeszült a mérkőzésbe. Szerencsére volt bennünk annyi erő és kitartás, hogy győzelemre vittük a mérkőzést. A Szolnoknál kettő olyan meghatározó játékos is játszott most, akik legutóbb nem léptek pályára, Kecskeméten az első összecsapáskor, így nehezebb dolgunk volt a pályán.

„Iszonyatosan hullámzó mérkőzésen vagyunk túl. Hatalmas csapatmunkát tettünk bele ebbe az öt szettbe. Ami a legfontosabb, hogy egymást kitudtuk húzni a gödrökből. Nagyon büszke vagyok a lányokra, megyünk tovább, jövő héten mindkét nap játszunk, ha a hullámok ellenére minimum ilyen játékkal tudunk pályára állni, akkor megerősítjük a helyünket a felsőházban.” – nyilatkozta Selmeczy Vanda HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya.  

Szett eredmények: 10:25; 25:22; 21:25; 25:23; 3:13.

További cikkeink

Fokozott ellenőrzés az utakon

A mai nappal az egész országban megkezdődött a fokozott rendőri ellenőrzés. A fokozott ellenőrzés egész héten érvényben lesz. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek