Sirkó László úgy véli, erkölcsi kötelesség az oltás

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Sirkó László, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művésze is rendkívül fontosnak tartja a koronavírus elleni védőoltás felvételét. Mint azt a baon.hu-nak elmondta, rengeteg dolga van még ezen a világon, nem szeretne idő előtt távozni.

– Úgy hiszem, hogy erkölcsi kötelesség felvenni az oltást. Nemcsak saját magam, hanem a környezetem védelmében is. Emellett elsősorban arra gondolok, hogy nekem még rengeteg dolgom van ezen a világon, és nem kívánnék az előtt távozni, hogy elvégezném ezeket – mondta a kecskeméti teátrum színművésze.

– Rendkívül fontosnak tartom, hogy amint csak lehetséges, egészséges orvosoktól, egészséges ápolóktól megkapjuk a vakcinát. Nincs bennem félelem a hatóanyaggal kapcsolatban, hiszen csecsemő- és gyermekkorunkban is megkaptunk mindenféle védőoltást az egészségünk érdekében. Úgy gondolom, hogy eléggé felkészültek a mai tudósok, alaposan mögé néznek ezeknek az oltóanyagoknak, és megbízhatunk bennük – tette hozzá.

Bajáki Zsanett

Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

Forrás: baon.hu

További cikkeink

Fotópályázat indul Kerekegyházán

Kerekegyháza Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet „Kerekegyháza nekem…” címmel. A pályázat témája olyan pillanatot megörökítő fotó, amitől felszabadul az emberekben az érzés: „Itthon