Megyei ösztöndíj 2020/2021 II. félév

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A „Bács-Kiskunban itthon vagy!” ösztöndíj program az elmúlt 6 félévben rengeteg szorgalmas diáknak nyújtott anyagi támogatást tanulmányaikhoz. Mivel a program kiemelkedően sikeresnek bizonyult, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a helyi vállalkozásokkal és önkormányzatokkal együttműködve folytatja a pályázatot, melynek új kiírása február 1-től érhető el a megyei weboldalon.

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a térségünkben élő fiatalokat anyagi támogatással is segítse, hogy befejezhessék tanulmányaikat, sikeresen elhelyezkedjenek megyénkben és az általuk kitűzött célok valóra válhassanak.

A 2,1 millió forintos támogatási összegből a sikeres pályázók 5 hónapon keresztül akár havi 30 000 forintban is részesülhetnek.Igyekszünk továbbá a helyi vállalkozásoknak is jól képzett, helyi szakembereket biztosítani. Mindezek mellett fontos szempontnak tarjuk a megyei fiatalok identitástudatának erősítését, hiszen számtalan lehetőség kínálkozik számukra térségünkben.

A pályázat beadási határideje: 2020. március 1.
Érintett települések: Bácsalmás, Baja, Bugacpusztaháza, Kecskemét.

Az új felhívás, illetve bővebb információ a https://www.bacskiskun.hu/oldalak/megyei-osztondij oldalon található, illetve az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail: osztondij@bacskiskun.hu
Leel-Őssy Barbara ösztöndíj referens
Telefon: 06-30-788-9004
Kévés Dóra ösztöndíj referens
Telefon: 06-30-511-4703

Forrás: www.bacs-kiskun.hu

További cikkeink