KTE HUFBAU – Tiszakécskei LC 3-0

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A KTE HUFBAU a felkészülés harmadik hetét egy igen erős ellenféllel, a keleti csoportot vezető Tiszakécskével zárta, a felkészülési meccset a Széktói Stadion műfüves pályáján rendezték. A jó iramú találkozón a lila-fehér akarat érvényesült, melynek eredményeként magabiztos játékkal sikerült nyernünk.

A mérkőzést rögtön egy Jakab lövés vezette fel, de ez elkerülte a kaput, majd egy labdaszerzés után Puskás Zoltán tört kapura, de 16 méterről ő sem találta azt el. A 14. percben aztán már megszereztük a vezetést, Jakab ment el a bal oldalon, lapos beadását aztán a menetrendszerűen érkező Puskás ekkor már a kapuba vágta (1-0). A folytatásban akár növelhette is volna az előnyt csatárunk, de újabb ziccerét már nem tudta gólra váltani, centikkel a jobb alsó mellé lőtt. Lékainak kevés dolga akadt a találkozón, az első félidőben főleg a pontrúgásoknál kellett figyelnie, ezeknél meg is oldotta a feladatát, amikor arra volt szükség. A 33. percben újabb szép akciót építettünk fel, ekkor Tóth kapta meg viszonylag tisztán a labdát, majd jobbal a jobb alsóba lőtt (2-0). Nem sokkal a lefújás előtt jöhetett volna a harmadik gól is, egy pontrúgásnál elaludtak a kécskei védők, ám hiába kezelhette le a labdát Koszó, végül mellé lőtt.

Szünetben mindkét csapat változtatott néhány helyen, élesebben azonban mi jöttünk ki a pályára, hiszen egy perc sem kellett a gólunkhoz. Saját térfelén adta el a labdát a Tiszakécske, amire Constantinescu csapott le, kapura is tört, majd belőtte helyzetét (3-0). A második félidőben sokat nem változott a játék képe, de főleg mezőnyben küzdöttek a csapatok, ebből lehetőségeink jobbára nekünk adódtak. Még a második félidő első felében növelhettük volna akár a különbséget, amikor Puskás Gábor kitűnő beadására Jakab érkezett jól, de fejese a kapufáról pont a kapus kezébe pattant. A hajrában jöttek a fiatalok is, akik szintén nem vallottak szégyent, az eredmény azonban már nem változott a lefújásig.

KTE HUFBAU – Tiszakécskei LC 3-0 (2-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE (1. félidő): Lékai – Puskás G., Gál, Koszó, Grünvald – Vágó, Károly, Jakab – Tóth, Puskás Z., Pantelisz.

KTE (2. félidő): Lékai – Puskás G. (Kuchta 65.), Asztalos, Szalai G., Grünvald (Kotroczó (65.) – Vágó (Bodor 65.), Nagy, Jakab (Hatvani 65.) – Lukács, Szalai J., Constantinescu.

TLC: Tajthy – Oláh, Horváth Ad., Kiprich, Farkas, Horváth At., Pongrácz, Ternován, Gyurján, Simon, Albert.

Cserék: Baráth, Pál, Kalmár, Zvara, Galacs, Szabó D., Pácsa, Matyi, Lovas A., Lovas Zs.

Gól: Jakab (14.), Tóth (33.), Constantinescu (46.)

Szerző: Nyitray András

Forrás:.kecskemetite.hu/hirek/archivum/jo-jatekkal-szep-golokkal-vertuk-a-tiszakecsket

További cikkeink