Egy terepjáró fának csapódott az 54-esen, egy kamion keresztbe fordult Szalkszentmárton közelében

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A hókásás úton megcsúszott és fának ütközött egy Toyota terepjáró hétfő délelőtt az 54-es főúton Bócsa közelében. A gépkocsit vezető férfi súlyosan megsérült. Szalkszentmárton közelében egy kamion fordult keresztbe a havas úton.

A jármű Kecskemét felé haladt, amikor a települést elhagyva a havas úton megcsúszott és irányíthatatlanná vált. A gépkocsi az árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A járművet vezető 48 éves sükösdi férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Helyszíni információink szerint a sofőrnek eltört a karja és a fején is megsérült. A kiskőrösi mentők a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrség félpályán lezárta az utat, a baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szalkszentmárton közelében az 51-es főúton egy kamion csúszott meg és fordult keresztbe a jeges úton. Úgy tudjuk, a balesetben senki nem sérült meg, anyagi kár keletkezett.

Forrás és fotó: baon.hu

További cikkeink

Online jelmezversenyt rendeztek Szabadszálláson

Szabadszállás Város Önkormányzata a járványhelyzetre való tekintettel, idén először hirdetett online városi jelmezversenyt. Az eseményre gyermek és felnőtt kategóriában várták a résztvevőket.