Szoros küzdelem Kécske és Szabadszállás között

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában a Tiszakécske II csapata a Szabadszállást fogadta.

A játékot a vendégek kezdték jobban, már a második percben megszerezték a vezetést Hegedűs Edvin jóvoltából, 0–1. Benkó Bencének negyedórával később sikerült egyenlítenie, 1–1. A hazaiak nem sokkal a félidő lefújása előtt átvették a vezetést, amikor Káli Tibor szabadrúgása a jobb felső sarokban kötött ki, 2–1.

A második félidő is hasonlóan változatos játékot hozott. A tiszakécskeiek több ziccert is kihagytak, a szabadszállásiak pedig bezsebeltek egy piroslapot. A 80. percben Tóth Kristóf ugyanis senkitől nem zavartatva vitte kapura a labdát, Németh Krisztián azonban azt a tizenhatos előtt elütötte. Ekkor mutatta fel a játékvezető a kiállítást jelentő lapot a hálóőrnek. A vendégek emberhátrányban igyekeztek megtenni mindent annak érdekében, hogy legalább az egyenlítő pontot megszerezzék, ami a 92. percben sikerült is. Ekkor egy kapu előtti kavarodást követően Csurka Ádám talált be a hálóba, 2–2. Több gólt már egyik csapatnak sem sikerült szereznie, így maradt a döntetlen eredmény.

– Felemás érzéseim vannak a mérkőzés után, mert mind a két félidőben – az elejét leszámítva – jól játszottunk. A megyei I. osztályhoz képest nagyon jó iramú és színvonalú mérkőzés volt. Sajnos két pontot kiengedtünk a kezünkből a találkozó végén, sokkal hamarabb el kellett volna döntenünk a mérkőzést. 2–1 után megvoltak a lehetőségeink, hogy pontot tegyünk a mondat végére, de sajnos ez nem sikerült. – nyilatkozta Bagi Gábor, a Tiszakécske edzője.

– Egyik szemem sír, a másik nevet, mert már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Gyakorlatilag a Tiszakécske kétszer támadott és két pontrúgásból két gólt szerzett. A második félidőben változtattam a szerkezeten, biztattam a csapatot, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést. A helyzeteink ekkor meg is voltak. A kapusunk kiállítása miatt hátrányba kerültünk, de ekkor sem adtuk fel, és a hosszabbításban sikerült egalizálni. Ez a jó oldala a dolognak, ám nevetni még sincs kedvünk, hiszen ezt a meccset hozni kellett volna. Gyakorlatilag a sírból hoztuk vissza döntetlenre, tíz emberrel. Gratulálok az ellenfelünknek, mert nagy küzdelemre késztettek bennünket, a jó támadójátékukkal a második félidőben okoztak némi gondot nekünk. – foglalta össze gondolatait a szabadszállási edző, Pandur László.

Tiszakécske II–Szabadszállás 2–2 (2–1)
Tiszakécske, vezette: Baranyai Dávid (Farkas Attila, Rosta Kevin)

Tiszakécske: Baráth – Benkó (Németh G. 5.), Lovas Zs., Pácsa, Dóka D. (Lovas A. 74.), Steklács, Káli (Dóka Á. 56.), István, Tóth K., Hoffmann, Szabó Á. (Domonics 82.) Edző: Bagi Gábor

Szabadszállás: Németh K. – Lajos (Nagy 81.), Pandur D. (Csurka 66.), Varga, Gavula (Bajusz 66.), Hegedűs, Máruska, Golovics, Gáspár, Kiss, Zsíros. Edző: Pandur László

Gólszerző: Benkó 17., Káli 41. ill. Hegedűs 2., Csurka 92. Sárgalap: Steklács 15., Dóka D. 56., Pácsa 84., ill. Hegedűs 39., Varga 91. Kiállítva: Németh K. 80.

Forrás: baon.hu

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A