A KTE-HUFBAU focistája szerint az elvégzett munka szép tavaszt hozhat

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A KTE-HUFBAU NB III. közép csoportját vezető labdarúgócsapatának a játékosa, Ludasi Martin, kisebb sérülés miatt egy rövid időt kihagyott a felkészülés során, de a Kiskőrös és az Érd elleni meccseken már pályán volt, és gólt is szerzett. „Lúd” szerint az elvégzett munka alapján joggal bizakodhatnak a közelgő rajt előtt.

Kisebb sérülés után tértél vissza a múlt héten, hogyan érezted magad a pályán a két meccsen?

Remek érzés volt újra meccsen játszani, hiszen minden játékos rémálma egy sérülés. Volt némi lemaradásom a többiektől, hiszen megállás nélkül megy a meló, de most már minden rendben van.

Hogyan értékelnéd a múlt hetet és a meccseket?

Nem volt egyszerű, hiszen olyan terhelést kapunk, ami már nem erre a szintre készít fel minket, de a minőséggel nem lehet panasz. A két meccset egybe véve azt gondolom jól néztünk ki, kapott gól nélkül hoztuk le a találkozókat, illetve voltak szemet megragadó támadásaink.

Milyen állapotban vagytok a csúcsterhelés időszakában, milyen lesz ez a hét?

Természetesen vannak kisebb fáradságok, fizikálisan és mentálisan egyaránt, de ennek van itt az időszaka. Dolgozunk ezen a héten is gőzerővel, de fokozatosan áttérünk a bajnoki ritmusra, hiszen hamarosan tétmeccs vár ránk.

Mennyire figyelitek esetleg a riválisokkal kapcsolatos híreket már?

Csak a magam nevében beszélhetek, én nem igazán figyelem. Hiszem, ha ezzel a felfogással, ezzel a munkával készülünk a tavaszi szezonra, akkor fantasztikus menetelés előtt állhatunk, mely után reményeink szerint boldogan mehetünk nyaralni.

Szerző: Nyitray András

Forrás: kecskemetite.hu

További cikkeink