Hazai pályán győzött Lajosmizse csapata

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szombat este a férfi kézilabda NB I./B Keleti csoport 12. fordulójában a Mizse KC a Nyíregyházát fogadta a Polyák Imre Sportcsarnokban.

Remekül kezdte a mérkőzést a Lajosmizse, a tízedik percre 6–3-ra vezettek. A játékrész felénél 9–6 volt az állás. Ekkor egy nyolc perces vendég gólcsend következett, 12–6-os előnyre tettek szert a hazaiak. A félidőig zárkózott a vendég egyesület 14–10 volt az állás a szünetben.

A második játékrészt jobban kezdte a Nyíregyháza. A 36. percben már csak két gól volt a Lajosmizse fórja. A 40. percben 20–16 állt az eredményjelzőn, de Takács vezérletével három perccel később ismét egy-egység volt a különbség.

Bár többször sikerült három gólos előnyre szert tennie a Mizsének, Gadnai remekelt a vendég kapuban, így nem tudott nagyobb fórt kiharcolni a hazai csapat. A Nyíregyháza többször visszajött egy gólra de a hazai oldalon Rózsavölgyi is bravúrosan védett, így az ellenfél nem tudott egyenlíteni a meccs folyamán. Az utolsó fél percben elszabadultak a pályán az indulatok, a Mizse csapatából Bujdosót, a nyírségiektől Munkácsit és Vargát zárták ki. Végül 28–27-re nyerte meg a találkozót a Lajosmizse.

– Egy ki–ki mérkőzés volt a mai – mondta Avar György, a Mizse KC vezetőedzője a mérkőzést követően. – A második félidőben többet hibáztunk, mint amit kellett volna, és ezért egy igen harcias mérkőzés lett a találkozó vége. Az utolsó fél percben a feszültség a tetőfokára hágott egy döntetlen körüli mérkőzés, amiben elszabadultak az indulatok. Rendeztük azt a néhány gondolatot, aminek a végén négy-négy ellen játszottunk. A lényeg, hogy megvan a két pont.

– Nagyon nagyot küzdöttek a játékosok – nyilatkozta Bursac Bozidar, a Nyíregyházi SN Kft. vezetőedzője. – Egy pontot emiatt meg érdemeltünk volna ma este, mert valóban nagyot küzdött a csapat. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de ma, mikor ült a meccs, négy-öt olyan fújásuk volt, ami ellenünk szólt.

Mizse KC–Nyíregyházi SN Kft. 28–27 (14–10)
Polyák Imre Sportcsarnok, Férfi kézilabda NB I./B 12. forduló, zárt kapus mérkőzés. Játékvezetők: Csányi Tibor, Drinóczi Balázs
Mizse: Rózsavölygi – Imregi 1, Kiss 7, Bujdosó 4, Petrik-Varga 2, Hollós 2, Vancsics 7. Csere: Scheuring 2, Bán 1, Benke 1, Horváth V. 1, Vujasin. Vezetőedző: Avar György.
Nyíregyháza: Gadnai – Vasas 6, Takács 4, Fábián 4, Munkácsi 3, Varga 5, Horváth B. 1, Csere: Erdős 2, Kerezsi 2, Lengyel. Vezetőedző: Bursac Bozidar
Kiállítások: 12 perc, illetve 20 perc.
Kizárások: 1, illetve 2.
Hétméteresek: 2/1, illetve 2/2.

Forrás:baon.hu

További cikkeink

Fokozott ellenőrzés az utakon

A mai nappal az egész országban megkezdődött a fokozott rendőri ellenőrzés. A fokozott ellenőrzés egész héten érvényben lesz. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek